Selecteer een pagina

Welkom!

Op mijn digitaal portfolio. Ik ben Jos Montulet en vervul op dit moment verschillende functies binnen Xpect Primair.
Lees verder op mijn site om te zien wat die functies inhouden.

Beleidsadviseur

Sinds 2017 ben ik werkzaam als beleidsadviseur Onderwijs. Ik werk op de afdeling Onderwijs & Kwaliteit op het bestuurskantoor van Xpect Primair. Samen in een team ondersteunen we onze twintig scholen.

Onderwijskundige

In 2016 heb ik mijn universitaire master Onderwijswetenschappen afgerond. Deze studie geeft inhoud aan mijn visie op onderwijskundig leiderschap en een leven lang leren.

v

Dialoog

Eerst relatie dan prestatie. De dialoog is voor mij essentieel. Om van en met elkaar te leren en om elkaar te vertrouwen is de dialoog nodig. Ook in tijden van onzekerheid en spanning. Het vormt voor mij de basis voor het verdere leren in een duurzame relatie.

Passie

Ik heb een passie voor leren. Ik ben ondernemend en denk graag na over creatieve en innovatieve oplossingen. Samen kun je meer dan alleen: creëer synergie. Op deze manier wil ik betekenisvol zijn voor anderen in hun ontwikkeling.

Een leven lang leren

De toekomst van het onderwijs is onzeker, niemand heeft dé oplossing. Die oplossing creëren we samen. Nieuwsgierigheid, het stellen van vragen en een onderzoekende houding vormen voor mij de basis voor een leven lang leren.

Verder lezen?

Op zoek naar inspiratie? Of wil je meer lezen over mijn werk en wat ik verder doe? Op deze website vind je blogs over bezochte conferenties, evenementen, interessant studiemateriaal of mijn visie op de nieuwste onderwijsontwikkelingen.
Over allerlei onderwerpen valt er wel iets te lezen. Waar wacht je nog op?