Selecteer een pagina

Welkom op mijn portfolio!

Ik ben Jos Montulet en ben werkzaam als directeur binnen Xpect Primair. Lees verder op mijn site om meer over mij te weten te komen.

Onderwijskundige

In 2016 heb ik mijn universitaire master Onderwijswetenschappen afgerond. Deze studie geeft inhoud aan mijn visie op onderwijskundig leiderschap en een leven lang leren.
v

Dialoog

De dialoog is voor mij essentieel, ik zie het als een startpunt van een duurzame relatie. We moeten weer leren om elkaar te vertrouwen. Vertrouwen is nodig om antwoorden te vinden op recente vraagstukken en komende ontwikkelingen. Vertrouwen en relatie zijn nodig om van en met elkaar te leren. Zeker in tijden van onzekerheid en spanning. Het vormt voor mij de basis voor het verdere leren in een duurzame relatie.

Passie

Onderwijs, ontwikkelen en leren zijn mijn passies. Het geeft mij energie. Ik werk graag met mensen en ben nieuwsgierig naar wat hen drijft. Ik ben ondernemend en denk graag na over creatieve en innovatieve oplossingen. Samen kun je meer dan alleen: creëer synergie. Om het onderwijs van morgen in te richten hebben we elkaar nodig. Dat sluit aan bij mijn missie, namelijk betekenisvol zijn voor anderen in hun ontwikkeling.

Een leven lang leren

Tijden veranderen. De toekomst van het onderwijs is onzeker, niemand heeft dé oplossing. Wat we wel kunnen doen is met elkaar in gesprek gaan zodat we samen antwoorden formuleren op diverse vraagstukken. Op die manier creëren we de oplossingen gewoon samen. Ik ben nieuwsgierig en werk vanuit een onderzoekende houding, deze twee aspecten vormen voor mij de basis voor een leven lang leren.

Nieuwsgierig?

Wil je meer te weten komen of ben je op zoek naar inspiratie? Op deze website vind je blogs over bezochte conferenties, studiereizen, interessant studie- en leesmateriaal of mijn visie op (de nieuwste) onderwijsontwikkelingen. Over allerlei onderwerpen valt er wel iets te lezen. Waar wacht je nog op?