Selecteer een pagina

Welkom op mijn portfolio!

Ik ben Jos Montulet en ben werkzaam als schoolleider bij Xpect. Lees verder op mijn site om meer over mij te weten te komen.

v

Dialoog

De dialoog is belangrijk, ik zie het als een startpunt van een duurzame relatie. In deze huidige maatschappij is het nodig dat we elkaar weer leren te vertrouwen. Vertrouwen is nodig om antwoorden te vinden op vraagstukken en nieuwe ontwikkelingen. Vertrouwen en relatie zijn nodig om van en met elkaar te leren. Zeker in tijden van onzekerheid en spanning. 

Passie

Onderwijs, ontwerpen en ontwikkelen zijn mijn passies. Het geeft mij energie. Ik werk graag met mensen en ben nieuwsgierig naar wat hen drijft. Ik ben ondernemend en denk graag na over creatieve en innovatieve oplossingen. Samen kun je meer dan alleen: creëer synergie. Om het onderwijs van morgen in te richten hebben we elkaar heel hard nodig. 

Een leven lang leren

Tijden veranderen. De toekomst van het onderwijs staat onder druk en is onzeker. Daarom is het extra belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan en blijven, zodat we antwoorden formuleren op diverse vraagstukken. Ik ben nieuwsgierig en werk vanuit een onderzoekende houding, deze twee aspecten vormen voor mij de basis voor een leven lang leren.

Nieuwsgierig?

Wil je meer te weten komen of ben je op zoek naar inspiratie?
Op deze website vind je allerlei blogs over allerlei onderwerpen.