Selecteer een pagina

Nieuwe directeur voor De Sporckt

Per 1 augustus 2018 zal Jos Montulet het stokje overnemen van Huub van der Mijl als directeur van De Sporckt. Jos Montulet is voor u geen onbekende. Sinds anderhalf jaar is Jos al werkzaam op basisschool De Sporckt als onderwijskundig teamleider. Tot 1 augustus combineert hij dit nog met zijn functie als beleidsadviseur onderwijs op het bestuursbureau van Xpect Primair.
De komende tijd vindt er een zorgvuldige overdracht van werkzaamheden plaats. Op deze wijze kan Jos per 1 augustus volledig de functie van directeur van basisschool De Sporckt op zich nemen. Na de zomervakantie worden er diverse momenten gepland voor u als ouder om nader kennis te maken. Ook zal Jos zich tegen die tijd verder voorstellen via de diverse informatiekanalen.
Namens het team van De Sporckt feliciteren wij Jos met zijn benoeming en wensen wij hem veel succes toe in zijn nieuwe functie. We hebben er vertrouwen in dat de benoeming een positieve bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van basisschool De Sporckt.

Zie voor meer informatie: http://www.sporckt.nl/een-nieuwe-directeur-voor-de-sporckt/ 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 april 2018

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *